Over ons

Welkom bij Waterextreme. Wij zijn een enthousiast team van vier watersportliefhebbers, onder andere gespecialiseerd in alles over boten, zoals reparatie van (buitenboord)motoren, uitrusting op de boot, dieptemeters, en watersporten zoals hengelsport, wake- en skimboarden, kitesurfen en duiken.

Deze kennis is opgedaan tijdens activiteiten in de watersportbranche, waaronder verschillende (bij)banen bij watersportbedrijven. Daarnaast zijn wij alle vier trotse eigenaar van een boot en vaarbewijs. Dit varieert van een gedateerde consoleboot tot en met een nieuwe speedboot met 300 PK.

Ons team varieert in leeftijd van begin 20 tot eind 50 jaar. Hierdoor zijn wij in staat om op elk vlak deskundige informatie te leveren, van de reparatie van oude boten tot en met de nieuwste technologie op het gebied van watersport elektronica. Hierbij staat veiligheid in het water bovenop.

Onze missie is dan ook om informatie over watersport voor een ieder beschikbaar te maken. Om die reden zijn wij deze blog gestart, waarbij wij tot op heden al vele vragen hebben mogen behandelen, zowel via onze blogposts als via onze mail.

We werken hard om dit blog te voorzien van de laatste ontwikkelingen binnen de wereld van booteigenaren en watersporters.

Hopelijk heeft u net zoveel plezier in het lezen van onze artikelen, als wij in opschrijven van onze kennis en expertise.