Beste en leukste puddle jumper voor 1 jaar oud kind

Een puddle jumper is een ontzettende leuke en vooral veilige toevoeging aan het waterplezier van uw kind. Omdat het moeilijk kan zijn een goede puddle jumper te vinden, hebben wij de beste en leukste puddle jumper voor 1 jaar oude kinderen beoordeeld.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een puddle jumper voor een kind van 1 jaar?

Het is belangrijk dat een puddle jumper het juiste drijfvermogen heeft. Een kind van tussen de 1 jaar en 2 jaar oud weegt gemiddeld genomen tussen de 10 en 15 kilogram. Het is dus belangrijk om te weten hoeveel uw kind weegt, voordat u een puddle jumper koopt.

Gemiddeld genomen gaat een puddle jumper 1 jaar tot 2 jaar mee. Dit ligt niet aan de kwaliteit, maar doordat uw kind groeit. Hierdoor kan het draagvermogen minder geschikt worden of kan de pasvorm goed.

Bij een puddle jumper is het belangrijk om te letten op het gewicht van uw kind, het draagvermogen van de puddle jumper en de pasvorm van de puddle jumper om te kijken welke puddle jumper geschikt is voor uw kind.

Dit is de leukste puddle jumper 1 jaar!

De leukste puddle jumper voor een kind van 1 jaar is de Puddle Jumper Deluxe van Sevylor. Deze heeft een drijfvermogen van meer dan 15kg, waardoor een kind van 1 jaar oud sowieso past. Deze heeft dan ook ontzettend goede reviews gekregen. Het heeft uit meer dan 150 reviews gemiddeld 5 sterren.

Review puddle jumper 1 jaar
Review Sevylor Puddle Jumper Deluxe

Voor alle andere leeftijden en gewichten hebben wij ook een artikel geschreven over welke puddle jumper geschikt is voor uw kind.

Populairste berichten

Bas van Strekenburg

Fervent watersporter

Bas is vaak in zijn boot te vinden en probeert hier zijn kennis over te delen met anderen door informatieve artikelen te schrijven.